recupereren… na één weekend

.. het voelt ongelooflijk.  Wie gisteren en de ongemakken … las, weet dat mijn lichaam volop aan het recupereren is van dit weekend.
Vandaag, woensdag, is de ‘miserie’ uit mijn lijf.  Gelukkig…

Maar waarom zouden we onze goede gewoontes opgeven voor enkele dagen ‘afzien’?  Zijn we ons lichaam dan niet weer op het slechte pad aan het brengen?  En ik lees het zo vaak… och ja, een stukje chocolade hier, een frietje daar, en nog een koekje.  Allé, eentje dat kan toch geen kwaad?!

Ik las vandaag de mooie quote ‘Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid’ (by Elisabeth Sigmund).  Ik stond hier even bij stil…

Wel, ik heb het gevoel dat ik mijn lichaam tekort doe… als ik echt zondig.  Het weken, maanden goed doen, en dan weer ‘ontsporen’.

Daarom : ‘neen’! Voor de komende weken (oh ja, incluis de feestdagen).
En terug wat balans brengen.

Met deze ‘pure’ thee van GOJO TEA!  Verrassend, heel grote bladeren en weer zo intens puur.  Nooit gedacht dat ik nog een liefhebber van thee als deze ging worden.  Je ziet maar… wat ‘gezonder leven’ met een mens doet!

 

steeds versteld van de pure smaken!
steeds versteld van de pure smaken!

 

Had ik vorige week niet gezegd dat vandaag de 100ste blog ging geschreven worden?  Wel… deze is nummer 98…  daarom een korte… en 99 straks ook… want bij 100 heb ik echt wel leuk nieuws te vertellen 🙂

Tot straks 🙂

 

liefs, Carla x

 

 1 thought on “recupereren… na één weekend”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.