wie ben ik

Carla  |  mama van een fantastische tweeling  |  44  |  foodlover  |  gezonde keuken  |  een fijne neus voor een goed glas wijn  |  opnieuw de liefde voor het lopen gevonden

Ik kook graag, op de manier waar ik mij goed bij voel. En dit wil ik delen met jullie.  De heel eenvoudige lunches (voor op kantoor, …), de super lekkere ontbijten, menu’s als ‘koken voor vrienden’, het lekkere glas wijn erbij, de kleurrijke foto’s, … Ik ben enthousiast! Met een minima aan ingrediënten, zoveel lekkers en puur op tafel toveren! En wat je zelf maakt, maak je beter…

Ik wil jullie blijven inspireren.  Dat was het mooiste wat iemand zei – dat is ook de reden waarom ik schrijf voor jullie.  ‘Carla, jouw foto’s met lekkere gerechten inspireren me telkens weer, om ook aan de slag te gaan’.

Een koksopleiding heb ik niet genoten, en neen, ik vind ze ook niet altijd zelf uit, maar ik snuister graag op het web naar andere blogs, in magazines (en de massa’s kookboeken thuis).

En ik eet graag… hou het gewoon allemaal een beetje in balans, en geniet.  Hier geen dieet!  Enkel pure ingrediënten (chocolade, noten, … ook!), echte boter, olijfolie (met een verbruik tussen 5 en 10 liter per jaar scoor ik hier hoog boven het landsgemiddelde), je mag alles eten.

Gezond eten, de juiste lifestyle ontdekken, en op tijd en stond wat beweging (voor mij is dit terug lopen), dat is waar het hier om gaat!

relax the mind ~ read my blog

 

13 thoughts on “wie ben ik”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: