gezond innerlijk & uiterlijk – wedstrijdje

gezond innerlijk & uiterlijk – wedstrijdje

…vandaag werd aangekondigd, al een week geleden, als de dag van het 100ste blogbericht. Na 6 maand, vind ik dat ik aan een behoorlijk tempo heb geschreven. En nog steeds is mijn schrijfhonger groot! Goed voor ons (jij en ik!).

Eén iemand wist waarover ik het zou hebben in dit bericht. Jij dacht misschien dat Mr. A(vocado) in de hoofdrol stond? Hmm, hij staat er zo goed als elke dag…en hij mocht er in 99 zijn 😉

…vandaag was even me-time, en de dame die daaraan meedroeg is Anoek Bastiaens, van NATURALEZA te Kontich . 3 weken geleden stuurde ze me via mijn FB pagina mijn puur leven een heel lief bericht…’of ik zin had in een twee uur durende behandeling met producten van Dr. Hauschka’. 100% natuurlijke cosmetica.

Mijn eerste gedacht ‘wie is dr. Hauschka?’, maar het tweede : een behandeling… 100% natuurlijke producten… zen… genieten… Waarom niet? En 9/12 werd als datum geprikt, en toen ik schreef over mijn 100ste blog, was het Anoek die voorstelde om over ‘vandaag’ te schrijven.

Waar ga ik beginnen met vertellen, zonder dat ik té veel ga schrijven (het moet verrassend blijven, als jij daar morgen ligt).

Anoek ontving me hartelijk.
De badjas en sloefjes stonden al klaar. Badjas, sloefjes? Dit werd geen ‘gewone’ gelaatsverzorging, dàt voelde ik al aan!
Tijdens een voetbadje werd me de filosofie van dr. Hauschka haarfijn uitgelegd.
Een dr. Hauschka therapeute word je niet zomaar! Een gedegen opleiding, minstens 3 maand ‘oefenen’, examen, … Het wordt me allemaal duidelijk tijdens de behandeling.

Bijna twee uur heb ik gezwegen. Buiten eens hmm, ja, ok, … zeggen, kwam er geen woord uit me. Bijna twee uur mijn oogjes toe en écht écht genieten. Dus wie zegt dat ik steeds aan het praten ben… ask Anoek!

Het unieke van Dr. Hauschka Cosmetica :
het werken met heilzame planten – waarmee hoofdzakelijk handwerk gemoeid is! Kan het nog puurder? Deze producten zouden passen in mijn puur leven.

De visie :
alles is met elkaar verbonden – je gezicht met je lichaam, je lichaam met je stemming en je stemming met je uitstraling.
En bij het schrijven van dit bericht, weet ik dat ik straal! Want ik voel me in een opperste stemming!
Het nachtwerk gisteren (n.v.d.r. tot 1.30 uur vliesbehang van muren gehaald), met de daarbij horende vermoeidheid verdween bij de eerste aanraking.

Bij Dr. Hauschka kijken ze naar je tijdelijk huidbeeld, we leven immers op het ritme van ons leven! Schoonheid komt van binnen uit!

ik werd verwend!
ik werd verwend!

Voeten, benen, armen, nek, hoofd, gezicht, … het werkte vandaag allemaal mee. De beleving innerlijk & uiterlijk is uniek. Ik kan jullie allemaal een behandeling aanbevelen. Reinigen – versterken – verzorgen. Maskers, oogcompressen, lippenverzorging, gezichtsdampbad,… de lymfestimulatie met borstels was het vreemdste, maar meest ontspannende. Door deze stimulatie wordt je bloed gereinigd, maar het lymfestelsel fungeert als een drainagesysteem, wat van groot belang is voor onze afweer! De twee uur vliegt voorbij! Geen muziek, alles stil…

Aangezien Anoek écht een dame is die haar werk als therapeute met hart en ziel doet, MAG IK JULLIE MEEDELEN DAT – WIE EEN BEHANDELING BOEKTEEN KORTING KRIJGT VAN 10%!
Wat je moet doen is bij de afspraak ‘mijn puur leven’ vermelden! ACTIE GELDIG tot 31/12/2016.

Een leuk vroeg kerstcadeautje! Ik geef géén review bij een product of dienst waar ik niet achtersta. Dus je mag er van op aan… dit is het beste cadeau voor onder je kerstboom!

En….tromgeroffel…. momenteel staat mijn FB pagina op 1.294 vind-ik-leuks.

aanbevelen bij vrienden!
aanbevelen bij vrienden!

Bij 2.000 vind-ik-leuks ga ik één van jullie blij maken! Bij het openen van mijn FB pagina zie je links staan ‘vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden’. Jij nodigt jouw vrienden uit en laat me via de pagina of blog (voor de mensen die geen FB account hebben – die laten we niet in de kou staan!) weten dat je interesse hebt voor…. EEN TWEE UUR DURENDE BEHANDELING bij NATURALEZA! Die bied ik jou aan, als DANK voor het lezen! Omdat het zo fantastisch is dat ik voor jou mag schrijven!

Wordt het een kerstcadeau? Dat hangt van jou af! Alle namen van de geïntresseerden (die binnenkomen via FB bericht, op mijn pagina of hier op de blog) worden genoteerd en zullen door een onschuldige kinderhand worden getrokken)

Aftellen naar 2.000 vind-ik-leukjes?

Ik hoop alleszins in 2016 nog zo leuke samenwerkingen te ontdekken, waarvan ik jou kan laten meegenieten! Het is al fijn dat ik dit na 6 maand bloggen al kan!..

genieten, nog even

Negroamaro bij www.odilon.be
Negroamaro bij http://www.odilon.be

En bij het schrijven van deze blog, geniet ik van een glas Negroamaro van Eméra Tenute (Magistravini). Gekocht bij ODILON WIJNEN TE BRUGGE.

Hoe fijn is dat… je gaat op vakantie naar Italië.. drinkt daar een fantastische wijn, en je gaat op zoek in België naar een leverancier.. Er wordt wel een wijn uit het gamma verdeeld, maar niet deze.. en tóch wordt er moeite gedaan om deze flessen in te voeren. Merci, Wim en Wouter!

zo, dit was hij dan, blogbericht 100. Het maakt me een beetje ontroerd.. en blij, omdat ik jou een cadeautje kan geven, én omdat ik binnenkort jou misschien écht heel blij kan maken. Zoals ik vandaag was!

tot bij 101 🙂

liefs,
Carla x4 thoughts on “gezond innerlijk & uiterlijk – wedstrijdje”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.