Gutss Italian BitterSweet

Gutss Italian BitterSweet

Gutss..

Say yes to flavor & fun, bult also to your health.

say yes to Gutss!

about Gutss

je gezondheid, een zwangerschap, intoleranties of je levensstijl: er zijn tal van redenen om alcoholvrij te leven of er soms voor te kiezen. Helaas wordt de markt van niet-alcoholische aperitieven nog steeds gedomineerd door een zoet en ongezond aanbod. Daarom gingen Stijn de Graaf, Julie Vanmaeckelbergh en Sarah Dhiet zelf op zoek naar een waardig alternatief. En ik kan je nu al zeggen: ‘t is eentje waar je met plezier voor kiest!

Het trio dronk, spuwde (waarschijnlijk ook) en ging met een gespecialiseerd bedrijf aan de slag om tot een perfect eindproduct te komen.

het resultaat..

een smaakvol, alcoholvrij aperitief dat veganistisch, glutenvrij en laag in calorieën is. Maar toch die typische bite heeft waar iedereen van houdt in de alcoholische tegenhangers.

Gutss Italian BitterSweet
Gutss Italian BitterSweet

flavors

alle goeie dingen komen in drie.. wel, bij Gutss gingen ze én een ‘rum’, een ‘gin’ en een ‘campari’ of te bittersweet creëren. Veel bedrijven komen met eentje en dan een andere variant, bij Gutss namen ze de tijd om drie spirits op de markt te brengen.

Gutss Botanical Dry

wegdromen naar een zuiderse kruidentuin, dat doe je met Gutss Botanical Dry. De volle kruidige smaak met een tikkeltje pit komt uit negen zorgvuldig uitgepikte botanicals. Bij elke druppel herken je toetsen van onder andere rozemarijn, sinaasappel, basilicum, citroen en tijm. De zachte, fleurige aftertaste maakt deze unieke smaakervaring compleet.

Gutss Cuban Spiced

liefhebbers van Caribbean classics als mojito of cuba libre gaan steevast voor de Cuban Spiced. Dankzij de typische bite van rum maak je met deze alcoholvrije spirit originele caraïbische cocktailrecepten. De smaaktoetsen van hout, karamel en vanille maken dat de Cuban Spiced een perfecte, non-alcoholische tegenhanger is van een traditionele rum.

Deze werd ondertussen ook al getest door mezelf en als notoir rumdrinker moet ik zeggen: ‘geslaagd’!

Gutss Italian BitterSweet

door z’n iconische kleur springt de Italian BitterSweet meteen in het oog. Dankzij dit typische aperitief waan je je instant in een pittoresk Italiaans dorpje of aan de prachtige Italiaanse kust! De subtiele kruidenaroma’s en heerlijk bitterzoete smaken van sinaasappel en rabarber maken dat de Italian BitterSweet dé perfecte mixer is voor een gezellig aperitief of een alcoholvrije sparkling wine.

kerstaperitief

een aperitief dat er hetzelfde uitziet met of zonder alcohol, dàt maak je met de Italian BitterSweet!

voor 1 pax

  • 50 ml BitterSweet
  • 50 ml bloedsinaasappelsap
  • tonic (een traditionele) bij gieten tot net onder het randje
  • 1 takje rozemarijn
  • een schijfje pompelmoes

maak je er een alcoholische versie van, dan gebruik je Campari en prosecco

Cheers!
Cin Cin!
L’chaim!
Slainte!

Carla x

info: www.gutssdrinks.comGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.