#staycation 1 : OLLIBOLLI tapas & music

#staycation 1 : OLLIBOLLI tapas & music

#staycation, voor velen hét woord van 2020. Wie ziet niet zijn vakantie in duigen vallen? Ik alleszins wel! We dachten aan een huisje in Groningen, maar als je dan ziet dat je nu alles al moet reserveren op voorhand voor wanneer je de boot naar de Waddeneilanden wenst te nemen.. Neen, ik wil op het moment zelf beslissen wat te doen. Dus, misschien wordt het dan eens een dagje ergens heen, een restaurantje, een glamping, en hopelijk zonnig weer, zodat ik nog heel wat kilometers kan fietsen 🙂

we maken het beste van onze #staycation!

OLLIBOLLI TAPAS & MUSIC

handje in de lucht als jij OLLIBOLLI al kent. Top! Dan heb jij ongetwijfeld al een zeer lekker ijsje gegeten in de mooie tuin van APPELSVEER te Appels.

grootmoeders roomijs sinds 2018
grootmoeders roomijs sinds 2018

wat als de Provence nu eens om de hoek lag? Ging jij er dan heen?
ik wel 😉
en jij kan dat ook!
Olivier en Heidi hadden altijd al het idee om met hun mooie tuin ‘iets’ te doen. Samen met Joachim Heuvinck kwam het idee van de Zuiderse tuin.

het hele verhaal uit de doeken doen
het hele verhaal uit de doeken doen

je kan Covid-19 met lede ogen aankijken, of je kan het ombuigen naar iets positiefs! En ik ben verdikke heel blij dat Olivier en Heide die positieve ondernemerszin hebben. Niet stilstaan, maar doorgaan. Uitkijken naar iets nieuws!

#staycation wordt het nu toch voor velen, dus kan je ook chillend, luisterend naar muziek en tapas etend jouw zondagavond doorbrengen.

verschillende muzikanten werden gecontacteerd, lokaal en van wat verder, maar ik kan nu al verklappen dat er op 21 juli een top madame langskomt!
denk aan Roland Van Campenhout, Buscemi, Leen Ceurvelts, Pucho, Dosschy, ..

het hele programma kan je terugvinden op de website van Ollibolli. Wil je een plaatsje op het Provençaalse terras, dan kan je hiervoor reserveren op olli@ollibolli.be
het wordt geen dansfeest, de Covid-19 regels moeten hier ook in acht worden genomen. Het aantal plaatsen wordt ook zo beperkt tot 150 man, zodat iedereen veilig een plekje heeft in de tuin.

Geert voor HLN in actie
Geert voor HLN in actie

een strawberry daiquiri (maar écht een goeie, ik mocht al voorproeven tijdens de persvoorstelling vandaag), een bordje oesters, wat pimientos de padron, bruschetta, … laat die zomer maar komen!

strawberry daiquiri
strawberry daiquiri
tapas
tapas

ik krijg er alvast veel zin in! en wat wordt jou #staycation?

misschien zie ik jou wel op één van de zondagavonden? Laat het me weten!

liefs, Carla xGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.