Açai, by The Holy Berry

Açai, by The Holy Berry

jawadde, er zijn zo van die dingen in ’t leven waarvan ik nooit dacht dat we vriendjes gingen worden. Açai, by The Holy Berry is zo eentje! The Holy watte?

een woordje uitleg over dat açai besje

Açai (a-sa-ie) is een klein donker besje dat in grote trossen aan de açai palm groeit. Deze boom is inherent aan het Amazone gebied en de vruchtjes behoren al eeuwen tot het lokale dieet. Door hun uitzonderlijke combinatie aan voedingsstoffen wordt açai beschouwd als één van ‘s werelds meest voedzame bessen soort. Het is daarenboven dé ideale voedingsbron voor vegetariërs of veganisten die bepaalde stoffen moeilijker in hun dieet vinden.

klassieke açai bowl
klassieke açai bowl

mijn ervaring, een openbaring

met Covid-19 doet een mens wat andere dingen.., krijg je tijd.., de keukenkasten eens uitkuisen, bevoorbeeld. Ik had een pak van een niet nader te noemen merk ‘poeder’ van açai. 1 x gegeten, super slecht van smaak. Maar ja, ooit gekocht omdat het super gezond was. Dat ik dus niet stond te springen toen Stefanie me contacteerde (we kennen elkaar al langer) om The Holy Berry aan te schaffen, dat was duidelijk! Toen ik van Alain, een gemeenschappelijke vriend, de andere Mr. A 😉 hoorde dat het over pulp ging en niet poeder was ik al meer overtuigd. Het zou misschien dan leuk zijn om samen met Mr. A te maken in mijn avo smoothie (dat moet ik nog eens proberen met de passievruchtpulp)

dus, donderdag werd mijn AçAI – ROZE PITAYA VRUCHT & PASSIEVRUCHT diepgevroren geleverd. 3 x 20 pakjes van 100 ml.

oh mannekes toch, een openbaring! Deze ochtend maakte ik deze klassieke açai bowl. Echt, echt lekker, en het straalt gewoon gezondheid uit! Mocht ik dezelfde smaak ervaren hebben, als met het poeder, tja, dan was dit een héél ander blogbericht geweest, want eerlijkheid over producten (gekregen of betaald) is voor mij héél belangrijk. Dat is de kracht van mijn blog.

het recept

wij aten het als ontbijt, maar dit is ongetwijfeld lekker als vieruurtje of dessert!

voor 1 persoon:

  • 1 pakje the Holy Berry açai – diepgevroren
  • 1/3de banaan, vers of diepgevroren
  • 3 aardbeien, vers of diepgevroren
  • 50 ml appelsap (ik maakte in mijn SAGE slowjuicer vers appelsap)

alles mixen in een blender of met een staafmixer en afwerken met granola, vers fruit, kies gewoon wat jij graag hebt!

ook voor jou?

het is nu in deze zeer uitzonderlijke omstandigheden dat The Holy Berry naar jou thuis komt. Support your locals!! Aangezien de restaurants, ontbijthuizen, .. allemaal zijn weggevallen, kan jij The Holy Berry tot aan je deur laten leveren.

Wil je graag een bestelling plaatsen? Mail dan naar stefanie@theholyberry.com
60 zakjes (je kan 3 x 20 nemen) kosten 138 EUR. Dat is dus ontbijt voor 2 maand, of dessert 😉
ze blijven eens in de diepvries zeker 3 jaar goed, dus, die quarantaine mag nog even duren..

Een nieuwe dag een nieuwe bowl, morgen zien jullie een nieuwtje verschijnen op de gekende kanalen.. INSTAGRAM en FACEBOOK.

Liefs,
Carla x1 thought on “Açai, by The Holy Berry”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.