OPENING CANAPE TERVUREN

OPENING CANAPE TERVUREN

Het is zo ver.. De verbouwingen aan het prachtige pand aan de rand van het Zoniënwoud zijn achter de rug. TV kok Jeroen De Pauw, Ellen Van Bochaute en Patrick Bautier hebben hier – ongetwijfeld – keihard naar uitgekeken. De opening van CANAPE !
Ik mocht gisteren al gaan genieten, maar vanaf vandaag is Canapé Tervuren geopend voor het grote publiek. Hubby heeft op vrijdag duiktraining, dus mocht nichtje Lara met mij mee naar de openingsreceptie. Voor haar een thuiswedstrijd, want ze woont in deze zeer mooie omgeving!

Jeroen, Ellen en Patrick
Jeroen, Ellen en Patrick

aperitieven is het nieuwe dineren


Het verhaal van Canapé, van militaire sportzaal tot restaurant.
Canapé, dat is niet alleen een luie zetel, maar ook een synoniem voor een klein en lekker hapje. De perfecte naam dus, heerlijke aperitiefgerechten serveren in een meer dan cosy sfeer!

Canapé is een apero-concept ontstaan vanuit de drang om, in het oh zo drukke leven, een paar bijzondere momenten te creëren. Momenten waarbij mensen worden samengebracht om uitgebreid te kunnen genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Iedereen, jong en oud houdt van aperitieven. Ik heb hier twee voorbeelden thuis, Mali en Anne, ze zouden bij manier van spreken een moord begaan voor aperitiefjes. Elke zaterdag doen we dat dan ook. Het aperitieven.

wat doen ze bij Canapé

Eerst hebben we APEROBAG, de apertiefzak die je kant-en-klaar koopt of lekker zelf samenstelt in één van de locaties (dat kan in Leuven, Wijnegem en Tervuren).
APERODINING, dineren op basis van aperitiefgerechtjes en tot slot de APEROTIME, de eigen aperosalsa’s en dips, exclusief voor Delhaize.

op dinsdag en woensdag is Canapé gesloten, maar kan je wel de locatie voor je event gebruiken, er is een vergaderzaal tot 30 pax voor business lunch of groepsdiners. Ellen zal jou graag te woord staan als je hierover vragen hebt (ellen@canape-apero.be)

aperobag
aperobag

aperodining

aperitiefgerechtjes om te delen en te combineren

wat dacht je van:
– homemade falafels met guacamole van wittekolen en koriander
– charcuterie plank
– gegrilde tonijnsteak met tijm en grof zout
– burrata met limoen, basilicumolie en kerstomaat
– king crab poten met kruidenolie
– ganzenlever terrine met vijgen, confituur van rode wijn en brioche
– chocolate balls van Patrick Aubrion (over hem later meer, in het volgende blogbericht – deze grote meneer stond gewoon al in mijn keuken een gerechtje te maken)

chocolate balls
chocolate balls

dit is nog maar een klein lijstje van het vele lekkers! Jeroen kiest er resoluut voor om met de beste producten te werken. Koken met Trust producten. Dat zijn de producten die hij kan vertrouwen, waarvan ze het hele verhaal kennen. Belgische gin en pastis, perfect gerijpte kaas uit Huldenberg, de chocolate balls van Patrick, plukweide Ogust, …

canapé
canapé

Nog geen plannen voor morgen?
een wandeling in het park, een aperitief bij Canapé: zeker doen!

liefs,
CarlaGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.