AMC opent pop-up store (en ik keek er naar)

AMC opent pop-up store (en ik keek er naar)

AMC opende dit weekend in Brugge zijn pop-up store. Nu was ik toch bij de happy few die op vrijdagavond al een kijkje mocht nemen! Eerlijk? Ik kende AMC totaal niet, maar ik kan nu al zeggen dat ik daar effe met mijn mond vol tanden stond, toen ik zag wat die potten allemaal kunnen! AMC is Duits (en degelijk!) en dus een merk van potten, pannen en messen dat alleen maar via homeparties en op beurzen wordt verkocht. Dus ipv een avondje Tupperware of Upperdare met de vriendinnen, kan je nu ook een avondje AMC boeken!

Bon, ge krijgt me niet gauw stil, maar vrijdag stond ik erbij en keek er naar! Met mijn mond open! En hoe kan je dat doen? U neme een aardappel, een courgette, een wortel en wat broccoli. Je stopt die samen in een kookpot, zonder water, je wacht een kwartiertje en alles komt er PERFERCT GEGAARD uit! Echt, hé, ik moet mijn foto’s herbekijken om het weer te geloven!

it’s all about magic, AMC

ok, ik hoor je al denken, jaja, de groentjes zijn gaar, maar wat eet je erbij, uit die potten en pannen?
als ik zeg: kippenfilet MET KORSTJE, gebakken zonder boter, dan geloof je me niet?
als ik zeg: pizza in de pan, klaar in 2 minuten, MET KROKANTE BODEM, dan geloof je me niet?
een risotto klaar in 20 min, zonder roeren?

it’s all about better eat, better life, AMC

wel, de kookpotten van AMC zorgen er voor dat je snel een gezonde maaltijd op tafel tovert. Snel = minder energieverbruik.
beter eten, beter leven, noemen ze het zelf
AMC heeft innovatief kookmateriaal dat water- en vetgebruik tijdens het koken vermindert, zonder in te boeten op de smaak

voor wie het hier nog altijd niet gelooft… Ga zelf op uitstap naar de pop-up store in Brugge!
er zijn nog enkele workshops waarvoor je kan inschrijven:
ITALIAANSE AVOND : woensdag 9 oktober om 19 uur
LADIES NIGHT : donderdag 10 oktober om 19 uur
BELGISCHE AVOND : vrijdag 11 oktober om 19 uur

inschrijven kan via de link hierboven en deelname is 15 EUR.
tot en met 13 oktober kan je naar een workshop of kookshow in het Kookhuis in de Academiestraat 14 te Brugge. Parkeren kan in de omgeving.
past een workshop niet? Je kan tussen 10 en 18 uur terecht in het Kookhuis en dan geniet je zomaar van een kookshow.
alle info kan je terugvinden op de WEBSITE

en voor wie het niet past in Brugge, vanaf november verhuist de pop-up store naar Turnhout.

ga je naar Brugge of Turnhout, laat me dan even of jij net zo verwonderd was, als ik!

foto’s : dank aan Andy Vandamme

Carla x1 thought on “AMC opent pop-up store (en ik keek er naar)”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.