The Avocado Show Brussel

The Avocado Show Brussel

The word is out! Lang naar afgeteld… Morgen opent THE AVOCADO SHOW in Brussel
Ik kon er bij zijn deze avond bij de opening, maar helaas pindakaas, het lukte me niet me vrij te maken (en de rug wil ook even niet meewerken) – maar zo dichtbij (allé, een half uurke met de trein, als de NMBS op tijd is..), is nu zeker geen excuus meer om niét te gaan!
Dus wat staat op mijn agenda voor vrijdagochtend?! Yes! Ik moet toch even in Brussel zijn, dan kan ik evengoed een Sinner Stack of Saint Stack of een eike met Mr. A gaan eten. En dan zeg ik nog niks over de cocktails 😉

The Avocado Show wordt geen onbekende meer, ik hoop alleen dat mijn verwachtingen niet té groot zijn, en dat ik niet teleurgesteld huiswaarts ga… Maar dat lezen jullie dan wel binnenkort! En wie weet kom ik met tonnen inspiratie buiten om zelf nog meer Mr. A creaties te maken, wat dan weer goed is voor jullie!

Dus hieronder alvast heel wat info over de nieuwe Belgische lieveling.

The Avocado Show

The Avocado Show, het walhalla voor all things avocado opent vanaf morgen de deuren van hun eerste Belgische vestiging in Brussel.
Het concept, dat in Amsterdam een instant hit was, serveert, hoe kan het ook anders, avocado’s in alle vormen die je maar kan bedenken. Avocado pancakes, avocado eggs benedict, avocado toast, avocado burgers of salades…
You name it, they have it. In Amsterdam schuif je tot buiten aan om een tafel te bemachtigen, een buitenlandse vestiging kon niet langer op zich laten wachten.

Food

De inspiratie voor het succesvolle concept van The Avocado Show was heel simpel: de avocado zelf. De groene vrucht maakt al een tijd lang een opmars en werd al heel snel een publiekslieveling. De avocado is een simpel en gezond ingrediënt, dat zich makkelijk laat combineren op verschillende manieren. Of het nu in een zoete smoothiebowl is, of als basis voor hartige eggs benedict: avocado’s bieden opties voor elke smaak. Bovendien kan je de hele dag terecht bij The Avocado Show voor hun pretty, healthy food creaties: ze serveren er zowel ontbijt, brunch, lunch als dinner en take away.

Drinks

Op het menu vind je naast klassieke gerechtjes met avocado en nieuwigheden ook een uitgebreid aanbod verse en lekkere drankjes. Een wijde selectie aan heerlijke juices, smoothies en koffies is er voor elk moment, maar will je echt all out gaan met de avocado’s en ben je in de mood voor wat daytime drinking? Probeer dan de Avo Daiquiri (een daiquiri met avocado) of de Guaca Mary (een Bloody Mary afgewerkt met avocado-olie en guacamole).

Inspiratie

Het was de veelzijdigheid van de avocado die initiatiefnemers Ron Simpson en Julien Zaal inspireerde om het concept uit te werken. The Avocado Show serveert lekkere én visueel verbluffende signature dishes gemaakt met een extra portie liefde. Alle avocado’s zijn bovendien duurzaam en sociaal verantwoord geteeld. The Avocado Show is meer dan de zoveelste instagrammable brunchspot. Het is een plaats waar de passie voor het product en culinaire knowhow samenkomen om de wereldwijde toon te zetten met de nummer één onder de superfoods.

Internationale expansie

Sinds de opening van het eerste filiaal in maart van 2017, haalde The Avocado Show internationale pers in meer dan 60 landen, en bouwden ze een online fanbase op, met meer dan 100.000 volgers op Instagram.

Na het overdonderende succes in Nederland, zet The Avocado Show nu de expansie naar het buitenland in. Morgen is het dan zover, de Belgische vestiging opent… Het filiaal krijgt twee verdiepingen, en een terras. Het is het eerste filiaal in franchisevorm.

De uitbreiding werd mogelijk gemaakt door een investering van Orange Wings, het investeringsbedrijf van leading avocado lady Shawn Harris. Harris is de founder en voormalig CEO van Nature’s Pride; Europa’s grootste avocado importeur.

Praktisch

The Avocado Show
Anspachlaan 66
1000 Brussel

Openingsuren:
maandag tot donderdag: 9u – 18u
vrijdag tot zondag: 9u – 20u

Zo, benieuwd naar mijn Brusseluitstap aanstaande vrijdag? Check dan zeker mijn story op INSTAGRAM

P.S. wie mee wil? Let me know!
P.S.1 dit zijn mijn foto’s, hé, voor die van The Avocado Show is het nog effe wachten

liefs,

Carla 🥑❤

zoete aardappelfrietjes met guaca
zoete aardappelfrietjes met guaca


6 thoughts on “The Avocado Show Brussel”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.