♥ WINACTIE ♥ & KORTINGSCODE | DEEL EEN KOE – VARKEN – SCHAAP & KIP

♥ WINACTIE ♥ & KORTINGSCODE | DEEL EEN KOE – VARKEN – SCHAAP & KIP

dat ik graag een (h)eerlijk stukje vlees eet, dat weet jij wel! Het hoeft niet alle dagen, een veggiedagje zeker ook, maar als ik vlees eet, of klaarmaak voor het gezin, dan moet het wel een goed stukje zijn! En dat (h)eerlijke vlees vond ik al enige tijd geleden bij DEELEENKOE.BE

Ik kocht al verschillende soorten koe, bij deeleenkoe, Chianina, Brasrund, eentje waarvan de naam me ontglipt, juist, Holstein (zie ik in EEN BERICHT VAN OKT ’17 ) en nu een koe die graasde in het Verdronken land van Saeftinghe.

Oh, ik denk dat ik met het stoofvlees nog eens dit met koffie en chocolade ga maken 🙂

koffie kàn een gerecht lekker maken!

naast de koe bestaat er ook :

KOOP EEN KIPDEEL EEN VARKENDEEL EEN SCHAAP
en er is mogelijkheid om bv kip & varken te combineren. Toch leuk, niet? Dus gaat je voorkeur naar kip of varken, dan weet je dat je bij hen ook goed ziet!

hoe – wat – waar?

Bij de deeleen…be’s koop je samen met anderen online een dier en krijg je jouw deel in de vorm van een pakket (mooi verpakt!) GRATIS THUIS GELEVERD. Steeds stipt zoals aangegeven, op vrijdag of zaterdag. Je hebt steeds keuze tussen verschillende rassen, en dus ook een prijsverschil weergeeft. Je koopt 1 deel van het dier en als de teller op 100% staat is het varken of de koe volledig verkocht, en wordt het in gelijke pakken verdeeld, zodat alle vlees gebruikt wordt! Dieren moeten niet onnodig geslacht worden, aangezien het pas wordt geslacht wanneer de teller rond staat. Ieder pakket heeft dezelfde inhoud. Bij het varken kan je bv nog een varkenshaasje extra bestellen, bij de koe bv de tong

Je weet perfect waar je dier vandaan komt, eerlijke en diervriendelijke vleesproductie met respect voor het dier en een eerlijke prijs voor de lokale boer (de varkens zijn afkomstig van een kleine, familiale boerderij waar de dieren nog buiten lopen en met respect worden grootgebracht).

het vlees wordt niet gemanipuleerd met water of andere producten en er wordt natuurlijke voeding toegediend

mijnpuurleven korting & winactie

goh, ik kan hier nog schrijven en schrijven hoe (h)eerlijk het vlees is, maar ik wil misschien wel jou, ook laten genieten van een happy single pakket van 5 kg Brasrund!
en ben je niet de winnaar, nog tot 31/12/18 kan je met de code MPL5 een pakket naar keuze bestellen (koe, kip, schaap of varken) met
5 EUR KORTING !

hoe kan je winnen?

zowel op FACEBOOKINSTAGRAM als hier loopt de wedstrijd. Je hebt dus tot 3x kans! De wedstrijd loopt tot en met dinsdag 30/10 21.00 uur.

en meedoen is simpel: volg minstens één van deze sociale media, alsook DEELEENKOE

en laat in de comments weten waarom jij dit pakket van 5 kg verdient!

dit is zeker geen instagramproof foto, maar het was zondagavond, donker, toen we nog gezellig buiten een stukje entrecote op de BBQ smeten… met daarbij een frietje en witloofsalade met appel, meer moet ik niet zeggen, zeker?

liefs, en succes!

Carla x8 thoughts on “♥ WINACTIE ♥ & KORTINGSCODE | DEEL EEN KOE – VARKEN – SCHAAP & KIP”

  • Ik doe graag mee omdat ik graag vlees eet, en geen lekkerder vlees ken dan dat van deeleenkoe en deeleenvarken. Ik vind dat ik verdien te winnen omdat consequent kiezen voor verantwoord vlees echt een verschil kan maken (voor de dieren die met respect gekweekt en verzorgd worden, voor de boeren die een eerlijke prijs krijgen, voor mezelf omdat ik geloof dat dit een gezondere keuze is).

  • Mmmmm! Omdat 5 kg veel te veel is om alleen op te eten en dit vraagt om een super gezellig dineetje met vriendinnen 👯‍♀️! Met hun Spermalie achtergrond kunnen zij met dit topproduct wel iets lekkers op tafel toveren 😋🍽👌🏻! Wat denken jullie? Charlotte Snauwaert Kirsten Verstraete Stefanie Snauwaert Tamara Verlinden Kim de Kraker? 🤗❤️🍀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.