de Wijnbox ontkurkt voor 3 jaar bloggen

de Wijnbox ontkurkt voor 3 jaar bloggen

ik heb geluk. Al zeg ik het zelf. Het huis waar we wonen heeft een kelder. En waarom heb ik nog geluk? Hubby drinkt evenzeer graag wijn als ik. Dus kelder + wijn = wijnkelder / hubby + ik = voorraad.
we hebben onze gebruikelijke adressen om wijn te kopen, brengen er mee van op vakantie, … MAAR met de Wijnbox deed ik een nieuwe, leuke, en vooral lekkere ontdekking! En ja, die deel ik graag met jou…dat weet je! En vooral ook omdat ik iets leuk in petto heb voor mijn drie jaar bloggen 🎉

Gran Trio in ons glas
Gran Trio in ons glas

de Wijnbox is een gloednieuwe webshop met wijnen, ontstaan uit de behoefte om ook thuis een goed glas wijn te kunnen drinken.
Het is vaak moeilijk om tussen het grote gamma aan wijnen een kwalitatief goede wijn te vinden, eerlijk geprijsd én die in de smaak valt.

#unboxingexperience
#unboxingexperience

kwaliteit boven kwantiteit

in supermarkten worden vaak bulkwijnen aangeboden, kwalitatief minder goed in verhouding tot de prijs die je ervoor betaalt. Bij de Wijnbox worden de wijnen zorgvuldig gekozen door een professioneel team van wijnkenners en komen ze rechtstreeks van bij de wijnboeren. De focus wordt gelegd op bekende wijnhuizen en wijnen met een verhaal, vaak met internationale bekendheid. Het wil niet zeggen dat de wijn van 2018 even lekker is dan die van 2016, zo wordt dus elk jaar opnieuw de kwaliteit beoordeeld, omdat net deze kwaliteit voor de Wijnbox heel belangrijk is, en wijn blijft uiteindelijk een natuurproduct.

smaak en beleving

smaak is uiterst persoonlijk. Soms trekken we thuis een fles open, waarvan hubby zegt ‘waauw’ en ik eerder ‘mwaah’. Wijn is een fantastisch product door zijn veelzijdigheid aan smaken, en net dat maakt het vaak moeilijk om te zeggen ‘is dit nu een wijn die ik lekker vind’. De Wijnbox wil de consument helpen om op een laagdrempelige manier meer te leren over wijn, wat nu lekker is bij welk gerecht, etc. zodat iedereen de juiste wijn vindt voor het juiste moment op basis van zijn eigen voorkeuren. Het proeven, ontdekken en beoordelen ga je zelf moeten doen 😉 Zo wordt er veel aandacht besteed aan interessante artikelen, weetjes, het verhaal achter de wijn, promoties …. omdat de Wijnbox niet zomaar wijn wil verkopen; de consument moet wijn leren appreciëren en ten volle genieten van elke slok!

Villa Cavarena, Pinot Grigio delle Venezie, fris fruitig bij mijn tomaat mozzarella met wilde zalm en kruiden
Villa Cavarena, Pinot Grigio delle Venezie, fris fruitig bij mijn tomaat mozzarella met wilde zalm en kruiden

genoeg geschreven… tijd om te drinken 🙂
bij de Wijnbox vertrekt men vanuit drie verschillende type wijnliefhebbers: de FIJNPROEVER, de GENIETER, en de AVONTURIER. Elk type staat voor een andere formule en zo hoopt men bij de Wijnbox de consument wegwijs te maken in de wondere wereld van wijn, op een manier die hij/zij fijn vindt!

als FIJNPROEVER, stel je zelf je wijnbox samen, 6 dezelfde flessen, of een variatie

ben je een GENIETER, dan stelt de Wijnbox een themabox voor, juist, dus volgens een bepaald thema

tot slot, de AVONTURIER, dit is een flexibel abonnement. Elke maand word je verrast met 6 flessen op je deurmat. Dit flexibel abonnement is zéér flexibel…het is op elk moment opzegbaar!

unboxing experience

box = doos 🙂
welk type men ook kiest, de wijnen worden altijd geleverd in een leuke doos, nl de Wijnbox. Cadeautje voor manlief met vaderdag, voor jezelf, voor vrienden? Jij pakt nu uit met de lekkerste wijn bij de barbecue bij vrienden! Elke wijnbox bevat 6 flessen en wordt dan ook gratis geleverd in heel België.

gerijpt op Franse eiken vaten, en dat proef je subtiel door het donkere fruit
gerijpt op Franse eiken vaten, en dat proef je subtiel door het donkere fruit

PUUR35, joehoe, FEEST!

vrijdag 25/05 bestaat mijn blog 3 jaar! JOEPIE!!
laten we het dan direct maar vieren met een mooie korting van 35% op jouw bestelling in de WEBSHOP

de kortingscode PUUR35 is geldig vanaf vandaag tot en met 30/06/2018 (en kan dus meermaals gebruikt worden!)
(voor wat betreft de verpakking is het idealiter een veelvoud van 6 te bestellen, wanneer je er meerdere aankoopt)

ik hou van zomers fruit dus ook van deze heerlijke wijn! Van deze wordt een voorraadje aangelegd 😍

mijn absolute favoriet...rood fruit, als kersen, pruimen, ..ideaal bij dat stukje (lam) op de bbq, of bij die lekkere kaasschotel
mijn absolute favoriet…rood fruit, als kersen, pruimen, ..ideaal bij dat stukje (lam) op de bbq, of bij die lekkere kaasschotel

laat me zeker via jouw sociale media weten via #mijnpuurleven #dewijnbox welke jouw favorieten zijn!

sociale media

meer weten over de Wijnbox? Je kan hen naast de website ook terugvinden op : FACEBOOK en INSTAGRAM

ik sluit af met CHEERS! Geniet van het zonnige weekend én een goed glas! Enne… op de volgende drie blogjaren!

liefs,
Carla x

p.s. dankjewel aan Buzzooka en de Wijnbox #reclameGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.