D-day 2.0

D-day 2.0

vandaag, is de dag…

de Awarduitreiking van de Belgian Foodblogawards! Ik geef toe, ik ben toch wel een beetje heel veel zenuwachtig… Wie zou dat niet zijn, mijn blog staat tussen andere bloggers van formaat!

de vakjury deed zijn werk, en jullie ook, waarvoor nu al ‘nen dikken merci’

maar, wat het resultaat ook is, we gaan ons ferm amuseren! En wil je er graag bij zijn deze avond …volg me dan zeker op INSTAGRAM (we zullen wel eens live uitzenden)

nog enkele nieuwtjes

kennen jullie al het nieuwste streekgerechtĀ LA CONFIANCE BISCUITS en de VITABRAN koekjes ? Een tijdje geleden bezocht ik de fabriek, en…. nu gaan we een lekkere giveaway organiseren! šŸ˜‰

blijf dus zeker mijn blog volgen om als eerste op de hoogte te zijn!

en nog een nieuwtje… momenteel test ik de KITCHENAID COOKPROCESSOR

ik had nooit gedacht dat ik een machine mijn kookwerk zou laten overnemen… Ik moet toegeven, het heeft zo zijn voordelen ook. Wat mijn bevindingen zijn, lezen jullie binnenkort!

kookdemo

oh, voor ik het vergeet : morgen geef ik kookdemo bij LE CREUSET, in de winkel in de Groendalstraat, van 14 – 17 uur, spring gerust eens binnen, ik zorg voor wat lekkers šŸ˜‹

voor alles een eerste keer…dus ook hier gezonde zenuwkes voor, haha!

zo…binnenkort dus nog veel nieuws, maar nu, binnen 12 uur weten we wie de fel begeerde awards in ontvangst mogen nemen..

liefs,

Carla ā¤Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.