may I have your vote, please

Hallo Carla,
Proficiat!

zo begon het mailtje dat ik gisteren kreeg van PARLEZ, het PR en communicatiebureau.  Zij organiseren de eerste Belgian Foodblog Awards!
Twee x, neen, ik lieg, drie maal heb ik de mail herlezen, om zeker te zijn 🙂

mijn puur leven is nu reeds 2,5 jaar online en het doet ongelooflijk veel deugd om deze erkenning te krijgen.  Ik schrijf en kook met heel veel liefde en plezier voor jullie, een leuke beloning als dit neem ik met heel veel dankbaarheid aan – want uiteindelijk is het ook jullie enthousiasme, reacties, mailtjes, berichten, die me verder stimuleren.

mijn puur leven is genomineerd in de categorie BEST OVERALL BLOG
de vakjury : chef JEROEN DE PAUW, foodfotograaf LUK THYS en twee journalistes van ELLE (Céline Pecheux) en KNACK WEEKEND (Eva Kestemont) deed hun werk.
50% van de stemmen komt van hen… de overige 50% kan ik van jou krijgen, lieve lezer.

stemmen is easy peasy!  Geen gegevens moeten achterlaten, of je naam, gewoon… klikken op BELGIAN FOODBLOG AWARDS en scroll naar onderen naar de categorie Best Overall Blog.  Daar kan je mijnpuurleven aanklikken 🙂

stemmen kan tot 15/10/17

op 20/10 is het de award uitreiking!  Een feest, dat is nu al zeker! Gewoon erbij mogen zijn is al top (op het podium mogen staan, nog leuker, misschien?)

mag ik rekenen op jouw stem?

 

heel veel liefs,

Carla x

 6 thoughts on “may I have your vote, please”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.