Cook & Serve : de webshop

Cook & Serve : de webshop

wist je, dat ze bij Cook & Serve elke week op woensdag een gerecht posten van collega bloggers en mezelf?
met Cook & Serve had ik al leuke samenwerkingen… via Facebook wedstrijden (met Gefu, de spiraalsnijder, Peugeot pepermolens, ..)

wat is nieuw bij Cook & Serve?

Cook & Serve lanceerde begin augustus zijn eerste online webshop. In maart 2017 opende de 7de fysieke winkel van Cook & Serve in Leuven. Nu is de online webshop aan de beurt. Met deze nieuwe webwinkel wil Cook & Serve een nog breder publiek aanspreken en klanten een extra online service aanbieden.

webshop Cook & Serve

Naast de vertrouwde beleveniswinkels in de grootste steden over heel Vlaanderen staat nu ook de onlinewereld bij Cook & Serve centraal. De webshop zal een ruim assortiment voor keuken en tuin aanbieden waarbij de klant achteraf de keuze heeft tussen afhaling in een van de zeven Cook & Serve winkels of levering aan huis. Handig om weten is dat je punten ook op de Cook & Serve klantenkaart komen bij je online aankopen.

Cook & Serve

Met talrijke awards en zeven vestigingen op de teller mag Cook & Serve terecht een revelatie op de Belgische retailmarkt genoemd worden. In iets meer dan drie jaar tijd opent dit 100% Belgische concept naast de zeven vestigingen een online webshop.

Cook & Serve werkt samen met de belangrijkste kook- en decoratiemerken zoals Serax, Le Creuset, Wüsthof, Global, D&M, Point Virgule, Peugeot, Demeyere, Esschert Design, Tokio Design… en biedt daarnaast een ruim gamma aan leuke kookgadgets en decoratie- ideeën aan, telkens volgens seizoen. De keten richt zich voornamelijk op drie pijlers: koken, decoratie en de herb garden. Deze laatste wordt naar voren gebracht met groene gadgets voor tuin en terras.

verdere expansie

Intussen werkt Cook & Serve volop aan zijn expansieplannen. Nieuwe openingen worden verder bestudeerd voor 2017 en 2018. Daarbij worden verschillende steden, maar ook andere shoppingscentra onderzocht. Als 100% Belgisch bedrijf en concept wil Cook & Serve zijn doelstelling waarmaken om op termijn niet alleen de marktleider in Vlaanderen te zijn, maar het ook in gans België te worden op vlak van koken en decoratie. Hiervoor worden expansieplannen gemaakt om verder te groeien naar minstens 12 vestigingen.

praktisch

Bestel vanaf nu je favoriete item(s) online via onze webshop. Je gespaarde punten komen ook op de Cook & Serve klantenkaart. Haal je bestelling af in een Cook & Serve winkel naar keuze of laat je pakket thuis bezorgen.

p.s. dit gerecht, geserveerd in tableware van Anita Le Grelle komt in een volgend blogbericht ❤Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.