het hele jaar door KORTING PUURCARLA, bij demadre.shop

het hele jaar door KORTING PUURCARLA, bij demadre.shop
mama ‘madre’ van een fantastische tweeling

 

aankondiging

er zijn berichten, en er zijn zeer leuke berichten!
een leuk is ‘ik ga naar Italië, en mijn bolsa grande raffia mag mee’
een zeer leuk bericht is ‘ik ga naar Italië, mijn bolsa grande raffia mag mee, en ik mag jou vanaf nu ook laten genieten van een ferme korting’ – en je steunt moeders voor moeders

kortingscode

YES! vanaf nu koop jij een mooie fouta voor je vriendin of mama, of een leuke bolsa voor jou (of je dochter) bij DEMADRE.SHOP met maar liefst een korting van 15%
geef toe… kerst in augustus, klinkt toch wel fijn, niet?

het enige wat je hoeft te doen is alvorens je gaat betalen de kortingscode PUURCARLA vermelden, automatisch wordt de korting van 15% verrekend.

deMadre

een woordje uitleg wie deMadre is.  Vicky leerde ik persoonlijk kennen enkele jaren geleden, met haar enthousiasme toen, weet ik zeker dat ze deMadre een warm hart toedraagt, en zorgt voor elke perfecte levering.

HOE HET BEGON…

In 2009 werden wij op de Provencaalse markt in Eygalières aangesproken door een wel heel enthousiaste marktkramer. Hij verkocht kleurrijke, authentieke Tunesische handdoeken: hij noemde ze fouta’s. Hij vertelde ons dat ze enorm veelzijdig zijn: als handdoek, als sjaal, als dekentje, … een eindeloze lijst. Maar wat ons vooral intrigeerde was de belofte dat deze zachte doeken NOG zachter zouden worden naarmate het gebruik ervan. Dat moesten we zelf beleven. We kochten 3 fouta’s en waren dan ook ineens… verkocht.

ONS MOTTO: MAKE MORE MEMORIES!

De aankoop van die eerste 3 fouta’s is een waardevolle herinnering voor ons. We hebben ze nog steeds, en telkens weer nemen ze ons terug naar die heerlijke zomervakantie in de Provence. We geloven dan ook echt in de kracht van reis- en strandaccessoires die je vakanties, weekendjes weg en tuinfeestjes nog leuker maken. Spulletjes die de voorbereiding, de beleving én de herinnering bundelen en voor je bewaren. Een gevlochten strandtas vol herinneringen. Of dat mooie katoenen strandlaken, waar je je kinderen mee droogwreef toen ze rillend uit het zwembad kropen. Blauwe lippen en alles.

Met deMadre beleef je meer, onthoud je meer.

MAAR WIE IS DEMADRE?

Mijn naam is Vicky en in 2015, samen met mijn man Peter, creëerde ik deMadre: een Belgisch merk met een hart voor herinneringen. Toen was dit alles nog niet veel meer dan een idee. deMadre staat voor ‘ons moeder’ en voor het warme gevoel dat zij je gaf tijdens je kinderjaren. Doordeweeks maar ook tijdens je jeugdvakanties. Moeder stond immers altijd klaar met een warme handdoek op het strand, of met zakgeld voor een ijsje.

moeders voor moeders

Niet iedereen heeft het geluk geboren te worden in een ideale omgeving. Niet iedereen heeft de kans op het maken van leuke herinneringen.

Voor de mama’s en kinderen die het wat moeilijker hebben hebben wij deMadre Foundation opgericht. Met deze stichting willen we aandacht én financiële steun geven aan de organisatie Moeders voor moeders. De VZW Moeders voor Moeders zet zich sinds 1992 in voor de armsten in Vlaanderen.  Meer dan 160 vrijwilligers verdelen materiaal en voeding aan gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben.
Maak een leuke foto van een mooi deMadre herinnering, deel ze op Instagram of Facebook met de hashtags #makingmemories #demadre en steun Moeders voor Moeders. Voor elke post stort deMadre een bedrag in de stichting. Maandelijks storten wij een deel door aan Moeders voor Moeders. Uiteraard houden we jullie hierover op de hoogte.

 

nu is het aan jullie

dat ik enthousiast ben over deze samenwerking is maar zachtjes uitgedrukt!
mijnpuurleven is niet alleen food, het gaat over zoveel meer, en ik hoop in de toekomst nog mooie deals binnen te halen, die ik met jullie kan delen! 🙂

 

liefs,

Carla <3Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.