en we blijven feesten!

en we blijven feesten!

de feestjes mogen blijven komen

we hebben nog maar net mijn feestje gehad of er viel een uitnodiging in de bus voor 30 jaar SERAX!

een feest waar ik onmiddellijk ‘JA’ tegen zei!  Wie kent er niet het mooie keramiek van Piet Boon, Roos Van de Velde, Anita Le Grelle, Pascale Naessens, de leuke vazen – al dan niet in papier – van Marie Michielssen, de stoelen en lampen van Muller Van Severen, en nieuw in het rijtje Sergio Herman!  Het zijn maar enkele designers die werken voor Serax.

Serax, gestart in de garage van Axel en Serge in 1986, 5 jaar later in 1991, wereldwijd gegaan, met showrooms in Milaan, recent in  Barcelona, …
Serax is Belgisch, en daar mogen we terecht méér dan fier op zijn!  Dus, deze verjaardag wou ik echt niet missen!  Alleen al omdat ik dan met jou kan delen.. jou een beetje mee laten genieten (zo zijn we dan weer 🙂)

#serax30years

#serax30years
#serax30years

 

design #sergioherman
design #sergioherman

 

#pietboon
#pietboon

 

#mariemichielssen
#mariemichielssen

 

#roosvandevelde
#roosvandevelde

 

culinair genieten

samen met Nadia van TEMPO PER TE (lees : hoe het begon) en mijn vriendin Olga beloofde het een fijne, lees : zeer fijne, avond te worden! We delen dezelfde passie: lekker eten, gezelligheid, … We wisten dat we het deze avond wel allemaal zouden zien en beleven.  Nog even een babbeltje met Pascale en Paul, gezellig.  Later op Instagram, ontdekte ik dat er naast de verdelers uit binnen- en buitenland, bloggers, … nog wel meer ‘bekend volk’ rondliep.
na de hartelijke ontvangst met een glas cava, en nog een glas, en nog een, en erna LEMONAID.. 🙂  konden we aanschuiven (echt lekkerlijk te nemen) aan de FOODTRUCKS van THE JANEBALLS & GLORYWURSTEET AVONTUUR, …
ondertussen klonk uit de boxen de lounge beats van DJ Thang & Lizzy

het eten was lekker, het wachten waard (food voorzien voor zo een massa (!) partypeople – chapeau!) … alleen pech dat de bun’s van The Jane zo snel (wij stonden aan te schuiven en plots kwam de melding ‘alles op’) waren uitverkocht.

gelukkig hadden we de immer sympathieke WIM BALLIEU van Balls & Glory die zelfs tijd maakte voor een foto 🙂
de varkensgehaktbal gevuld met champignons en truffel… héérlijk!

selfiiiiiieeee!
selfiiiiiieeee!
een balletje om ù tegen te zeggen, Wim!
een balletje om ù tegen te zeggen, Wim!

 

goodiebag

paper vase by Marie Michielssen 19th century inspired design
paper vase by Marie Michielssen 19th century inspired design

oh, wat leuk!
dit weekend nog geen tijd gehad, om het goed te bekijken, maar net de papieren vaas ‘ontdekt’.  Je schuift de vaas over een oude wijnfles, confituurpot, … en zo creëer je een mooie vaas 🙂
dankjewel!

 

and last but not least

bij het naar buiten gaan, stond de stand van MINESTRONE COOKBOOKS

het prachtige boek, FOOD + DESIGN in linnen, én gesigneerd door Tony Le Duc himself, eindelijk in mijn bezit.
dat is eentje om te koesteren, om in te lezen, en weer neer te leggen, op de salontafel
om te genieten van de prachtige foto’s, de mooie woorden,
de fijne gerechtjes,
om trots te tonen aan gasten, een stuk voor het leven!

 

en het doet me er weer aan herinneren werk te maken van Mr. A, ik wil hem zo graag delen met de wereld!

 

dankjewel, Tony Le Duc!
dankjewel, Tony Le Duc!

 

ondertussen zijn we middernacht.  Ik druk op publiceren, en jij kan even mee genieten. Vandaag, of morgen.  Of wanneer je er zin in hebt!

liefs, en slaapwel,
Carla <3

 3 thoughts on “en we blijven feesten!”

  • Super! Mijn favoriete ontwerpers zitten bij Serax. Piet Boon en Roos Van de Velde waren vroeger mijn inspiratiebron toen ik eind jaren ’90 keramiek ging volgen aan de academie in St-Niklaas. En wat zie ik nu? Roos Vd Velde presenteert haar werk zoals ik het ruim 15j geleden al deed, porseleinen kommen op scherven! Ik kan mijn ogen niet geloven!!! Ik ga vanavond eens foto’s zoeken van mijn oude werk? Hopelijk vind ik ergens een gaatje in mijn agenda want ik wil er ook wel naar toe! Geniet van je dag! X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.