no guilty pancakes… en nieuws voor jullie!

zaterdag, fijn geslapen (kan niet anders na het lezen van hele leuke berichten), en IK WIL PANNENKOEKEN!

En als ik pannenkoeken wil, dan wíl ik ze ook!  Alleen… ik wil me NIET SCHULDIG voelen, en ik ken mezelf…Ik zou niet met lekkere voeding bezig zijn, mocht ik geen oplossing hiervoor hebben!

In de fruitmand lagen 3 goed rijpe bananen… in de frigo 6 eieren…samen maakt dat 8 EI-BANAAN-PANNENKOEKEN!  Dus is gerecht voor 4 🙂

Aangezien fruit niet ontbreekt in ons dagelijkse ontbijt, werden de pannenkoeken vergezeld van blauwe bessen, verse vijgen (geschild, deze keer, aangezien ze al dag 3 zijn), frambozen en kokoschips!

ei-banaan pannenkoeken
ei-banaan pannenkoeken

jij ook eentje of twee?  Recept voor 4 personen…

  • 6 eieren
  • 3 rijpe bananen
  • kokosolie
  • fruit naar keuze
  • eventueel wat honing

nog eventjes, en je kan smullen!

  • bananen prakken
  • eieren klutsen en onder de bananen mengen
  • goed roeren
  • kokosolie verwarmen, deeg in pan en pannenkoekje mooi laten bakken
  • garneren met je fruit naar keuze

Dit is dus echt een pannenkoek waarover je je niet schuldig hoeft te voelen… Geniet ervan!  Deed ik ook!

Ondertussen ben ik 4 maand in blogland, ik moet zeggen, een wonderlijke wereld!  Maar ik vertoef er graag, heel graag zelfs!

Ik heb het voor jullie een beetje makkelijker gemaakt op mijn blog.  Er werd aan elk bericht een tag gehangen en een categorie.  Wat wil zeggen : wil je al mijn gerechten met Mr. A zien… dan klik je op tag Mr. A en/of avocado of tik je bovenaan in zoekscherm avocado in.  Wil je al mijn lunches, dinners, ideetjes voor koken voor vrienden, … kan je in de betrokken categorie gaan zoeken.  Hoe vinden jullie dat?  Ik ben alvast blij dat ik het voor jullie deed!

Voor de rest wordt het spannend deze week… de laatste week voor de nominatie van de Weekend Digital & Blog Award.  De concurrentie is groot… Op social media zie ik oproepen verschijnen om te nomineren, maar het is fijn om als groentje in blogland zoveel leuke commentaar te kijken…dus beweeg ik me ook diverse platforms 😉

En woensdag geniet ik nog even van een lezing van Pascale, georganiseerd door TEMPO PER TE, ik weet nu al dat het goed gaat zijn… mijn nieuwe leven begon met zo een avond in maart…  🙂

Oh ja : mocht je me nog willen nomineren… klik HIER

 

fijne avond, lieve foodie, aan de andere kant van het scherm!

Carla x

 2 thoughts on “no guilty pancakes… en nieuws voor jullie!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.