lasagne anders

wie vandaag al mijn blog las, weet dat ik nu een pittige looptraining achter de rug heb 🙂

En dat mijn LASAGNE VAN GROENTEN MET KAAS, Puur Eten 2, p 136 is verorberd.  MAAR, jullie hadden ook de foto met de oerbieten gezien… en ja, je kent me ondertussen… een recept is geen recept als ik er mijn eigen draai niet aan heb gegeven.  In plaats van de aubergines heb ik de oerbieten gebruikt, en ipv de spinazie, PALMKOOL – CAVOLO NERO.  Nu, ik geef toe, met spinazie had het misschien nog iets lekkerder geweest, iets fijner.  Maar, we testen ook uit, hé!  Ik gebruikte een hele paprika, en ook nog een halve ui. (die stoofde ik samen met de paprika).  De oerbieten gaven er wel een pure smaak aan, zoals ik het graag heb!

De bietjes heb ik klaargemaakt, zoals aangegeven in het recept, als de courgette, dus in plakjes en op de ovenplaat.

 

recept LASAGNE VAN GROENTEN MET KAAS
recept LASAGNE VAN GROENTEN MET KAAS

Na zo een heuveltraining heeft dit gesmaakt!

lekker, maar volgende keer met spinazie
lekker, maar volgende keer met spinazie

En we duiken alweer Puur Eten 2 in, op weg naar een nieuw gerecht…!

Voor de trouwe lezers…dat boek…we denken er over na! 😉

Geniet van jullie avond en voor straks… sweet dreams, met hele mooie gerechten <3

 

Carla

 Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.