hard werken loont!

weet je nog?  Dat ik voor mijn reis naar Egypte al heel beslist was : ik zou het JUIST aanpakken.  Alle inspanningen van de voorbije maanden niet verloren laten gaan.  En ja, het resultaat was er, -1,5 kg.  Maar, buiten dat, had ik ook nog een loopje te doen, begin september, en kon ik het echt niet maken om tijdens mijn vakantie niet te lopen.  Dus, regelmatig de gym in, gezien het buiten 46°C was in de schaduw…maar wat mis ik die warmte nu al!!  Ik moest wel.

En… hard werken loont!  Altijd!  Of het nu met je werk of hobby of sport te maken heeft… als je er niet voor gaat, dan komt het niet.

Met knikkende knietjes stond ik gisteren in Sint-Niklaas aan de start van de Ballonloop, de 10 km!  Op dinsdag met de club Waasmunster Loopt nog getraind en vrijdag met mijn loopmaatje nog een oefenrun.  Het moest wel lukken.  En ja… en hoe!  Een – voor mij – fantastische tijd van 1.04.40.  Zelfs 6 minuten onder mijn beste tijd (in 2015 – want het is 12 jaar geleden dat ik nog echt liep).

Dit geldt niet voor iedereen, maar ik krijg bijna geen hap binnen als ik moet lopen, en heb ook geen last van suikertekort tijdens het lopen.  Waarschijnlijk gaat dit nog veranderen als ik verder ga lopen dan 10 km.

Dus een bordje als dit is perfect voor mij, voorlopig, een uurtje voor het lopen.

Griekse yoghurt | kiwi | zaden | kokosnoot | kokosrasp | blauwe bessen | banaan
Griekse yoghurt | kiwi | zaden | kokosnoot | kokosrasp | blauwe bessen | banaan

Ondertussen gaat de granola in de oven… vanaf morgenvroeg weer heerlijk smullen bij het ontbijt.  Nog nooit granola gemaakt? Echt doen!  En nu heel eenvoudig, zoek je iets op mijn blog?   Ik heb aan mijn gerechten tags toegevoegd…wat wil zeggen : je klikt op de startpagina bv op granola, en je komt onmiddellijk op alle berichten waar de gerechten/recepten met granola staan.  Handig, toch?  

We proberen steeds, meer, en werken harder, het loont 🙂

geniet van jullie avond

Carla x4 thoughts on “hard werken loont!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.