breakfast: in style

steeds roeien met de riemen die je hebt!

Ook hier, op vakantie, wil ik mijn food in STYLE eten. 🌴🌴
Geen leuke kommetjes en borden zoals thuis…
maar deze ochtend bij het ontwaken leuke ingeving om mijn ontbijt aantrekkelijk te maken.

image

En zeg nu zelf…we eten toch met onze ogen ook?!

De (honing)meloen en druifjes zijn super zoet! Heerlijk om te eten bij de iets zuurdere smaak van de natuur yoghurt.

Deze ochtend had ik zin in LAAGJESONTBIJT ✔✔✔

dus…
…neem een mooi glas

appel ~ meloen ~ druifjes
geweekte rozijnen
natuur yoghurt
havermout
kaneel & kokos
gedroogde abrikozen

Zo SIMPEL kan het zijn…ook op vakantie 🌞👙🌞
(jaja, ik weet wel dat er heel veel denken, ach, het is vakantie… En genieten, maar DIT IS VOOR MIJ GENIETEN, mijn gerechten zorgvuldig samenstellen…!)

Het zwembad wacht, ik wens jullie een fijne dag…
…en tel af, maandag ben ik terug , ik mis hem…Mr. A ✈🌰🌰✈

🌞 zonnige 🌞 groetjes 🌞
Carla2 thoughts on “breakfast: in style”

  • Carla, je mag echt trots zijn op jezelf! Het gaat er maar om om al de rest te kunnen laten liggen op het buffet terwijl het allemaal aanlokkelijk is en je misschien al snel eens een zijsprong wil maken (ik spreek voor mezelf). Dat je dat allemaal links laat liggen en zo gezond bezig bent getuigt van enorm veel karakter waar we allemaal een voorbeeld aan zouden moeten nemen. Keigoe bezig!

    • Dankjewel, Mireille, voor de leuke reactie…
      Het is inderdaad een kwestie van karakter… Maar ook, het resultaat van 5 maand volhouden, wil ik nu niet op twee weken laten verdwijnen… En je kan echt gezond eten, in een all in hotel! Beetje zoeken en puzzelen… Dat maakt het leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.