in (good) food we trust

hey daar!

de laatste dag van de week.  De laatste dag van de maand!  De lieve kindertjes hun vakantie is halfweg.  Die tijd vliegt zo voorbij, hé.  Hebben jullie dat ook?  Voor we het weten, zetten we onze kerstboom weer!

Wie mijn bericht van gisterenavond las… ik heb het ’s avonds goed gemaakt…Het lepeltje Blackwellsaus is hélemaal gecompenseerd… Mijn loopmaatje Els, en ik liepen maar liefst 10,22 km!  Asjemenou!  Vorige week zaten we op 8 km, deze week hadden we iets van ‘komaan, we doen er een tandje bij!’   Dus zijn we gewoon apetrots op deze prestatie!  Met de loopwedstrijden (klinkt echter dan joggings) in het vooruitzicht, én de vakantie, was dit een zeer goed idee.

Ik weet nu ook de spieren in mijn bips liggen… Had ik maar een kussen op mijn bureaustoel liggen, haha! Af en toe eens rondwandelen doet goed..

En natuurlijk… het gezelschap van Mr. A!  Ik vraag me nog steeds af ‘wat zou ik doen zonder hem’?  Deze middag mocht hij vertoeven bij een lekker sneetje Biologisch Volkorenbrood.  Gekocht gisteren bij Albert Heijn, en ja, het smaakte.  Nog een lekker zoet tomaatje erbij, en ik kan weer verder, op kantoor.  Ik kies al een tijdje bewuster voor voeding, ik ga vissen als pangasius, tilapia uit de weg, minder vlees, meer vettere vis ~ in de hoop dat de wateren waarin hij zwemt ook nog niet te vervuild zijn, en ja, het prijskaartje is vaker duurder, maar wil ik mijn dochters verder laten eten op deze manier, dan moet het toch maar.

wpid-wp-1438340548685.jpeg

‘k Was al begonnen, toen ik dacht aan de foto 🙂

Het wordt goed weer dit weekend!  Ik wens jullie allemaal heel veel kookplezier.  Kom je terug uit vakantie…veel werkgenot, vertrek je nog… geniet ervan!

(zomerse) groetjes,

Carla

 

 

 Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.