eigenlijk voor iedereen

ja, ook voor jou!

of je nu al een jarenlange fan bent van de Pascale Naessens ‘manier van eten‘, of je zet nog maar net je eerste stapjes in de pure keuken : hou het LEKKER en EENVOUDIG.  Waar ik zo van hou, bij haar keuken, is dat je met max 4 ingrediënten een heerlijk maal op tafel tovert.  Geen ingewikkelde recepten, geen ingrediënten waarvan je een pot van 250 gr moet kopen en maar een ‘snuifje’ nodig hebt, en niet naar 7 verschillende winkels om je boodschappen 🙂

4 maanden ver, heel wat centimeters kwijt – kilo’s niet zo zeer, maar dat komt dan weer door het vele sporten (dus, dames, en heren, laat jullie niet ontmoedigen als de weegschaal nog steeds hetzelfde gewicht of een beetje minder aangeeft, ’t is bij mij ook zo!) .  En zoals we weten… eten op deze manier IS GEEN DIEET!  Het is a new way of life(style).  En eentje waar ik me nog steeds super goed bij voel! Ik hoop jij dus ook!

en we zijn er – voor elkaar – voor als het eens minder gaat – maar ook om samen te vieren dat het goed gaat!

puur eten

Puur Eten 2, daar zitten we met z’n allen op te wachten!  Ik ook, hoor!

Benieuwd wat de nieuwe recepten gaan geven… meer werken met raw food? Met de super food ingrediënten?  Gaat ze weer aan de top staan in kookboekland?  Ik gun het Pascale van harte!  Ik ben fan 🙂

kruiden

speel met kruiden!  Deze middag had ik bij mijn lunch 3(!) verschillende soorten basilicum.  En dat smaakte!  ’s Morgens geplukt uit de tuin, mee in een doosje naar kantoor, en daar de frigo in.  Nog frisjes en groen!

coeur de boeuf, Mr. A(vocado), tonijn, olijfolie, peper en drie soorten basilicum
coeur de boeuf, Mr. A(vocado), tonijn, olijfolie, peper en drie soorten basilicum

En dat het smaakte hoef ik niet te zeggen?! 🙂

Ik hou ook van kleur, dat hadden jullie waarschijnlijk al gemerkt..  Vooral bij het ontbijt kan ik hiervan genieten.. We eten uiteindelijk ook met onze ogen, niet?

 

wpid-wp-1438255276525.jpeg

  • Griekse yogurt Yogood 10%
  • bramen
  • homemade granola
  • vijgen
  • abrikozen
  • blauwe bessen
  • frambozen

Genieten van al deze vruchten, nu het nog zomer is!  Binnen twee maand kunnen we aan het herfstkleurenpalet gaan denken!

Carpe Diem!

 

 

 2 thoughts on “eigenlijk voor iedereen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.