gedaan…

…met de comfortweek van vorige week :mrgreen:
’t Was eens leuk, maar niet voor alle weken!
De focus wordt terug gelegd op GEZONDHEID!
Veel bewegen, geen alcohol, lekkere bordjes.
Jullie kennen mijn cholesterol perikelen, dus het is zeker de bedoeling dat die resultaten binnen twee maand nog beter gaan zijn. Anders sta ik hier met het schaamrood op de wangen!

een vettig lunchke

Maar dan de nodige vetten!
De ONVERZADIGDE VETTEN, ons lichaam kan deze zelf niet aanmaken. We moeten ze dus van buitenaf gaan halen. Ze zijn nodig voor de celopbouw en onze weerstand.
En voor mij het belangrijkste… de goede cholesterol HDL uit onverzadigde vetten, breekt de slechte cholesterol LDL uit verzadigde vetten af, en verlaagt daarmee het cholesterol gehalte in ons bloed.

Effe technisch, ik weet het, maar belangrijk om even bij stil te staan, wanneer je straks in je koekje, chocolade of taartje gaat bijten!!..🍪🍰🍩🍫 Nee…jullie doen dat niet!

Tweemaal per week vette vis? 🐟🐟     Ik doe mee! Erfelijk bepaald, heb ik veel kans op hart- en vaatziekten. Thanx, moeke én vake. Maar, ik werk er nu bewust aan!

Vanavond de loopschoenen aan, de flessen wijn in de kelder, geen stress met de vakantie in zicht… allemaal belangrijk om je cholesterol onder controle te houden!
En bovenal… mijn trouwe vriend…
Mr. A(vocado)

image

Stay healthy and fit!

Knuf, CarlaGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.