COMFORTWEEKJE?!… ja, het mag! part III

veel goeie boeken zijn trilogieën, niet? Alhoewel ik nooit Fifty Shades… heb gelezen 🙂  Dacht alleen maar aan mijn Fifty Shades of GREEN :-):-)

Weten jullie nog dat ik donderdagavond na the Upper Room, heb afgesloten bij ons in ’t dorp in de Buddha Lounge?  Wel, uitgaan – en laat in bed – moet je dus onderhouden…net als drinken (!).  Wat ik beiden al hele tijd niet meer had gedaan..  Vrijdagochtend waren het dus maar kleine oogjes die vertrokken naar kantoor.

Eén ding hield me op de been…

breakfast after that night
breakfast after that night

Wat er ook de avond ervoor is gebeurd…start de dag met een lekker ontbijt!  Dat maakt al veel goed, haha!

 

 

 

Die middag hield ik het rustig in gezelschap van Mr. A.

Voor de nieuwe lezers, indien jullie willen weten we de mysterieuze Mr. A is… scrol dan even naar beneden en lees enkele andere berichten… Jullie gaan even verliefd worden als ik!  En oh ja, hem deel ik graag met jullie! <3

Mr. A op z'n Italiaans. Met echte buffel en tomaat...
Mr. A op z’n Italiaans. Met echte buffel en tomaat…

De dag op kantoor overleefd…

Onder het mom van ‘de lekkerste sausjes maak je zelf’… had hier nog een potje natuuryoghurt staan, hierbij verse dille, marjolein, basilicum, … en ik had een lekkere dressing bij mijn visschotel ’s avonds.  De verse sla uit vake zijn tuin, en door moeke gekuist, smaakte er heerlijk bij!  Soms wil ik eens een verwend nestje zijn 🙂

sla uit vakes tuin, met liefde gekweekt. Gerookte forel, garnaaltjes, wilde gerookte zalm, makreel, radijsjes en tomaat
sla uit vakes tuin, met liefde gekweekt. Gerookte forel, garnaaltjes, wilde gerookte zalm, makreel, radijsjes en tomaat

 

Vrijdag was de ‘eens op tijd in bed’-avond.  Na vier uurtjes slaap de nacht ervoor was dit wel nodig… Fris en monter terug uit bed gestapt op zaterdag.  Met het gebruikelijke Griekse yoghurt – fruit ontbijt.

’s Middags waren we uitgenodigd op een BBQ met héél veel volk.  De saté, worsten en sauzen en patatjes en rijst, en … liet ik aan mij voorbijgaan.  Een lekker steakje met groentjes.  Zie je wel! Moeilijk is dat niet, om te weerstaan aan een tafel vol lekkers!  Dus dat gaat me binnen twee weken op vakantie zeker lukken!

En héél happy dat ik op zondag met mijn loopmaatje terug kon gaan lopen.  Al de overdaad eruit zweten.  Deed deugd 😉

Zondagmiddag stond in het teken van ‘bakken’.  Wat te doen bij regenweer, dacht ik maar… Lekkere granola én koekjes pure c(Arla).

CHRISJE DRIESEN, hier is voor jou het recept, omdat je het zo lief vroeg… (die reacties… daar wordt mijn hartje week van…)

wpid-wp-1438027516934.jpeg

 • 2 rijpe bananen
 • 100 gr havermout
 • cacao nibs (behoort tot de raw super food), dit zijn stukjes gepelde cacaobonen => te gebruiken MET MATE!..
 • fleur de sel (heel klein snuifje)
 • lavendelblaadjes (koffielepel)
 • kokosmeel
 1. de bananen goed fijn prakken en mengen met de overige ingrediënten
 2. oven verwarmen op 180 graden
 3. op bakplaat met bakpapier kleine hoopjes maken (plat)
 4. 20 minuten bakken op 180 graden – ik keer ze na 20 minuten om en bak erna nog even 5 minuten
 5. steek een takje lavendel in je koekjestrommel of glazen pot

Voor wie de koekjes het eerst bakt => deze worden niét hard binnenin!

En zo is mijn comfortweek gepasseerd.  Ach ja, een mens leeft maar één keer.  Heel af en toe kan zo een weekje er wel eens tussen…!

ja, het mag!

dikke knuffel x

 

 Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.