pure life, happy life

het was even stil, hier. Maar alles heeft een reden…daarover later wel meer..! Er lopen nog enkele projecten.. šŸ˜€

Vandaag begon al hemels met een lekker ontbijt. Ik heb echt gezocht, naar eentje waar ik me goed bij voel. Vooral op zondag, aangezien ik dan al om 9.30 u mag gaan trainen (voor de nieuwe lezers, lopen, een liefde die ik heb teruggevonden). Hard labeur op zondag, maar voel me er fantastisch bij!
En wat was ik blij… Bart, onze trainer van Waasmunster Loopt, zaakvoerder bij Motus, revalidatie & coaching in Waasmunster, had een pistetraining voorzien. En dan nog eentje in Hamme. De piste waar het voor mij ongeveer 13 jaar geleden begon. Helemaal HAPPY voelde ik me! En wat nog leuker? De boodschap dat hij soms inspiratie haalt uit mijn gerechten. DAAR DOEN WE HET VOOR!

Een lichte lunch…in het gezelschap van Mr. A…love him so much…till the end of time! Weinig? Hoor ik sommige zeggen… Voor mij meer dan voldoende, na training. En zoals je weet… je eet volgens wat je lichaam nodig heeft!

mashed avocado, fleur de sel, zwarte peper
kumato (de bruine tomaat, lekker zoet!)
verse tuinkruiden
olijfolie
serranoham

Nu een beetje genieten vanuit mijn zeteltje, in de keuken. Ik schrijven, en Anne, eentje van de tweeling, overloopt mijn kleine PN kookboekjes en noteert wat dinsdag zeker moet geserveerd worden aan de gasten… Je liefde voor het koken overbrengen op je dochters.
Een instant PURE LIFE – HAPPY LIFE gevoel! šŸ˜

Geniet van jullie zondag, dat doe ik ook!

dikke knuffel x

image

imageGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.