een Color Runner moet ook eten

het moet gezegd, het perfecte loopweer bestaat, voor mij!  En wel gisteren.  Niet te warm, niet te koud, en ja, graag dat druppeltje regen!  Sorry, ik weet het, het was zondag…en dan hebben jullie liever een hele dag zonneschijn! 🙂

Jullie lazen al dat ik in maart terug van 0 ben beginnen lopen.  Met succes eind juni mijn 7 km liep, en nu dol enthousiast ben, om verder te lopen.  De Color Run van gisteren in Hemiksem was puur fun. Fun met een grote F!  Een bangelijke afterparty, met fijne beats, sfeer, … En wat voelde ik me er oud… Ik las vandaag in de krant dat de gemiddelde leeftijd er rond de 20 was, haha!

Het hele terrein was voorzien van drank- en eetstandjes.

Eet: hamburgers, frieten, pizza, … Drank: cola, wijn, bier, …

Dan maak je een keuze.  Je drinkt een paar glaasjes wijn – je danst – je feest en je vertrekt op deftig uur naar huis om zelf nog iets lekkers en gezond in elkaar te knutselen op je bord OF, je geeft je over aan een pak friet met nog iets erbij en drank.

Wel, ik koos bewust.  Voor het glas wijn met de vrienden op het terrein –  dansen en fun beleven, en naar huis!   Zou ik die beslissing vorig jaar ook genomen hebben?  Neen, ging dat pak friet er steevast ook in.  Ik geniet alle dagen van voeding, maar ik leef veel bewuster.  Mijn keuzes worden nu beïnvloed door mijn denken..

Het werd heel eenvoudig, gewoon genomen waar ik echt zin in had en het werd:

zeekraal met wilde gerookte zalm, maatje met radijsjes en koriander, Mr. A zorgde voor het extraatje 🙂  

 

wpid-wp-1436785610744.jpeg

3 gedachtes over “een Color Runner moet ook eten

  1. Alvast proficiat met je prestatie, zowel voor de geleverde inspanning als je bewuste keuze👍! Misschien kom ik je op één van die evenementen wel is tegen😉 Volhouden zo en wie weet doen we volgend jaar samen de 20 km van Brussel!

Geef een reactie