fifty shades of Green (Mr. A)

een dag zonder

en het valt op.  Reactie op gerechten “oh, no Mr. A?”.  Dus kan ik niet anders… en werd gisteren de voorraad weer aangelegd, kan ik een paar dagen verder.

Zou ik 50 manieren vinden om een avocado te eten?  Heb er hier wel al wat geblogd, dus heb misschien al een kleine voorsprong genomen.  Op het web zijn er steevast wel terug te vinden, inspiratie genoeg, bij andere avocadolovers 🙂

Het overkomt me haast nooit… behalve vandaag.  En weet je waarom?  Er waren twee verpakte avocado’s… ik kon de truc niet toepassen… (ik probeer ook verschillende avocado’s uit, in verschillende winkels en zelfs bij Albert Heijn liggen er een stuk of 4 soorten!)

Hier zat ik dan, op kantoor, met een avocado die niet zo mooi was om gewoon op mijn bord te leggen.  En mijn blikje, en stukje gerookte makreel. (dat was nog restje van gisteren)  Dan beginnen die hersencelletjes even te werken…en…

oplossing

een oplossing is er altijd, voor elk probleem. Dus ook voor dit!   Perfect om te starten met mijn fifty shades of Green.

nodig

 • veldsla & rucola
 • mr. A (mag al een dagje ‘overrijp’ zijn)
 • druivenpitolie
 • druppeltje balsamico
 • pezo = peper & zout 😉
 • makreel in blik
 • gerookte makreel

to do

 • prak Mr. A (be gentle)
 • voeg druivenpitolie, druppel balsamico en pezo toe
 • als laatste de makreel (in blik)
 • meng alles goed
 • veldsla & rucola op bord leggen
 • en stukje gerookte makreel

wpid-wp-1436526563733.jpeg

die Mr. A-makreel spread  was heel lekker!  Ideaal om bv op schijfje KOMKOMMER te leggen als aperitiefhapje. 🙂  Ik geef het maar mee, hé… ik wéét dat hier nog Mr. A lovers zijn 🙂

wie nog aan werken is, het is bijna weekend!

de andere… geniet al van het zonnetje (en misschien een drankje)

 

big hug.

 

 

 

 1 thought on “fifty shades of Green (Mr. A)”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.