I can’t live without him

afkickverschijnselen!

trillende benen, met mezelf geen blijf meer weten.  I’m really in love with him <3

Twee dagen zonder Mr. A!  Daar moest ik vandaag echt terug verandering in brengen.  Het was even een drukke culinaire week, en ze is nog niet gedaan, maar ik moest hem zien vandaag!   En hij was pérfect… En hoe herken je een perfecte avocado?  Juist, de pit valt er gewoon uit! De mooie kleur van de schil, het plaatsje waar je het steeltje hangt, dat – wanneer je dit verwijdert – mooi geel/groen ziet. Maar is het niet zo in de liefde dat je foutjes niet meer ziet?

Het verslag van mijn kookworkshop woensdag bij Jules De Strooper volgt.  Ik kan nu al zeggen : het was lekker!

Naar deze avond kijk ik ook wel uit…  de openingsavond van een restaurant meemaken.  En niet zomaar eentje… ‘ready ro rescue some food’ bij Rekub. Benieuwd wat daar op ons bord gaat liggen… je kan hen volgen op de FB pagina ‘Rekub’, en voor wie graag nog tafeltje reserveert voor dit WE, er is nog plaats, las ik!

lunch, licht en lekker

  • avocado
  • tomaat
  • druivenpitolie
  • lekkere ITALIAANSE kaas
  • ne goeien draai van de pepermolen (black peper)

in plaats van in reepjes te snijden, heb ik er vandaag bolletjes van gemaakt.

image

Geniet van een heerlijke zonnige dag!2 thoughts on “I can’t live without him”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.