unconditional love

tranen van geluk!

i saw that you were perfect
and so i loved you.
then i saw that you were
not perfect and i loved you even more.
by silence to light

Net voor ik aan mijn 5 km run begon, belde ik met mijn huisarts…
Het dossier is nog niet binnen, of ja, tóch! Oef, zou niet geweten hebben, wat ik jou moest schrijven, deze avond!

Wel…., mijn onvoorwaardelijke liefde voor Mr. Avocado blijft…! Voor de nieuwe lezers…ik ben een avocado veelvraat 🙂
Het resultaat is er eentje om fier op te zijn.

Cholesterol: 254 naar 216
Triglyceriden: 213 naar 90

Triglyceriden zijn een soort van vetcellen in je bloedbaan. Dit vet wordt door je lichaam gebruikt als energiebron en meer dan 90% van het vet ons voeding bevat triglyceriden. Het is het meest voorkomende vet in ons lichaam!

En dan de vraag…mag ik avocado blijven eten, zoals ik nu doe?  J A !!!!

Ik voel me happy, gelukkig!
En ben zo blij met jouw steun en aanmoedigingen! Weet je, ik ben er voor jou, zoals jij voor mij. Gaat het even niet…herlees een bericht van mij. Zoals ik even een motiverende reactie leef.

En bij thuiskomst van de training had husband lief, een lekkere Griekse salade gemaakt…één van zijn specialiteiten 🙂

image

tomaten
komkommer
rode ui
feta
witte wijnazijn
sumak
zwart peper
verse munt en citroenmelisse
olijfolie

Lekker en licht ná het lopen!

Love you, all!2 thoughts on “unconditional love”

  • Superblij voor jou dat het resultaat zo goed is! Fijn om te lezen, en je blogberichtjes zijn inderdaad een inspiratie.. vaak heb ik geen idee ‘wat nu weer op tafel zetten vanavond’ en ik heb hier echt al een paar x een idee vandaan gehaald, waardoor ik ’s avonds aan tafel van die glitterende oogjes rechtover me aan tafel heb. (heel leuk hoor) 🙂 , hier zit een fan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.