it’s Friday, I’m in love

het angstzweet breekt me uit…
…voor zij die me al langer volgen: dinsdag is D-day. Bloedonderzoek. Checken of de 16 weken inspanning ook zijn vruchten kan afleveren!
16 weken…lopen, gezond eten, bijna geen alcohol, kilo’s AVOCADO, gezonde vetten, geen geraffineerde voeding, …kortom, als die cholesterol niét gedaald is, dan heb ik twee opties…ofwel, eens heel hard roepen en  fles wijn leegdrinken, ofwel gewoon verder doen en denken ik voel me goed, ik leef gezond, ach, die cijfertjes gaan volgende keer wel wat lager zijn.
Denk tóch aan optie twee!

En best wel blij dat ik dinsdag mag gaan…heb een drukke culinaire week voor de boeg..
Op woensdag de jaarlijkse kookworkshop bij Jules Destrooper. En ja, een koekje van Jules is bést wel gezond…hoeveboter, 100% natuurlijke ingrediënten, alleen het beste gaat in die koekjes. De chef, Andy Verdonck, eet kilo’s koekjes…En valt zelfs af 🙂

Vrijdag de opening van Rekub, daar kijk ik echt naar uit! Say no to food waste!
Verslag volgt!

En dan hebben we nog wat uitstapjes tussendoor die week.

Om het weekend te starten…meeting with Mr. A…

image

jonge sla
avocado
druivenpitolie
peper
krab, uit blik
balsamico

En dat het gesmaakt heeft, moet ik niét zeggen?Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.