Ali(ssandra) inspiralized

waauw!

was het eerste woord toen ik heel toevallig Inspiralized ontdekte.  Echt waar!  Komaan, geef toe, hoe vaak maakte jij al niet de courgettini (spaghetti van courgette) met lekker verse tomatensaus van Pascale Naessens?  Wie de Gefu spirelli snijder of aanverwant nog niét in zijn keuken heeft, leefde de afgelopen maanden op een andere planeet 🙂

Ali (voor de vrienden) Maffucci, een crème van een madame, zo te lezen!  Haar spiralizer wil ik echt wel!  Stel je voor niet alleen courgettes op deze manier kunnen snijden, maar gewoon alle groenten!  Als foodies onder elkaar stuurde ik vandaag al berichtje om te vragen of hij ook in Europa/België ergens wordt verdeeld. Razend benieuwd!  Haar recepten zijn hemels…

zucchini avocado

Mijn grote liefde Mr. Avocado, samen met courgette spirelli.  Ook niet slecht!

nodig

  • avocado
  • kerstomaatjes
  • pijnboompitten
  • courgette
  • limoensap
  • olijfolie
  • zwarte peper
  • fleur de sel

te doen

avocado heel fijn maken in Magic Bullet of ander toestel, samen met sap van limoen, peper en zout

courgette slierten stoven in olijfolie, op smaak brengen.  Kerstomaatjes toevoegen

pijnboompitten roosteren in een pan.  Let op: blijf bij je vuur 🙂

alles mooi schikken op je bord…en… GENIETEN!Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.