KI(S)S

KEEP IT (SIMPLY) SIMPLE ūüôā

wpid-wp-1434544210879.jpeg¬†Er zijn zo van die woensdagen… Dochters naar de kapper (kampproof laten maken), tekenacademie in de latere namiddag, en¬†dan rond half 8 nog naar de Ju Jitsu trianing (gelukkig is de tweeling het eens in keuze van hobby’s!).¬† Op deze middagen wil ik een lichte, simpele lunch.¬†¬†Met kaas.¬† Vroeger at ik hopen Frans brood met kazen.¬† In alle smaken en geuren.¬† Nu geniet ik van kaas, samen met een lekker stukje groen & rood.

Ik hou van tomaten.¬† Tomaten met smaak, geen tomaten waarvan meer dan¬†de helft water is, en waar¬†je zelfs niet proeft dat je tomaat eet.¬†¬†Geen tomaten die je met kerst nog eet.¬† Ik wacht al op de verse uit de serre.¬†En wat is er leuk aan? Tegenwoordig heb je ze ook in alle kleuren en smaken.¬† Bij Albert Heijn¬†deze ochtend vond ik TASTY TOM. Een aromatische en kruidige tomaat, als omschrijving.¬† Wel, het klopt!¬† Een fijn tomaatje m√©t smaak!¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† En werd door mijn Tom thuis ook onmiddellijk goedgekeurd ūüėČ

Het stukje kaas dat je altijd in de frigo zou moeten hebben is de Italiaanse kruidenkaas… met basilicum, tijm, peper, … erin (volgens mij overal¬†wel terug te vinden bij de kaasboer, supermarkt, …). ¬†Heerlijk, pittig van smaak.¬† Perfect bij onze tomaat.

En dan kom ik dus bij simpel… maak het niet ingewikkeld. (en grijp ook op dat moment niet naar de gemakkelijke weg: de koekkast)¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Kies voor pure smaken die bij elkaar horen.¬† Ik lees graag recepten met meer dan 10 ingredi√ęnten, maar daar gaat dan de eenvoud, vaak.

Heb je niet veel tijd? Kies dan voor wat gemende, jonge sla, een heerlijk tomaatje, goeie olijfolie, nen draai van de pepermolen en een stukje lekkere kaas!  De basilicum zorgt voor die extra Italiaanse touch.

hug & ki(s)sGeef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.