lopen en eten

Je leest het wel eens: wat te eten vóór de training of wedstrijd. De ene zweert bij veel koolhydraten, de andere heeft aan een beetje eten voldoende. Wel, ik heb al in beide situaties gezeten. Ik noem het mijn éérste loopcarrière, 12 jaar geleden, en nu, 2015, mijn nieuwe start. Of herstart. De blessure jaren 2013 en 2014 meegerekend. Maar daar denken we niet meer aan. Voor een training heb ik nu genoeg aan een lichte maaltijd. Erna durf ik nog wat fruit met noten eten. En ik voel me hier goed bij… dus méér hoeft voor mij niet, maar, da’s uiteraard persoonlijk 🙂

Deze avond op het menu:

watermeloen, met feta en pistachenoten

ingrediënten

 • watermeloen, geel en roos
 • feta, van bij den Turk
 • zwarte peper
 • olijfolie
 • pistachenoten
 • basilicum

hoe klaarmaken

 • meloen in stukken snijden en dresseren op bord
 • besprenkelen met olijfolie en zwarte peper
 • feta verkruimelen en toevoegen
 • pistachenoten licht in de vijzel of op bord met achterkant van lepel fijner maken
 • afwerken met basilicum en honing

IMG_20150611_193219

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s