tussendoortje

Sedert ze er zijn, heb ik al kilo’s naar binnen gewerkt.

Aardbeien. Geen Hollandse, alhoewel ik een Albert Heijn fan ben, maar de échte Belgische! En wat een verschillen in smaak.. het begint al bij mijn ontbijt, als tussendoortje, en graag ’s avonds ook nog eentje. Gezonde verslaving.  Ik combineer ze dan ook graag met dat kleine blauwe besje. Gelukkig kan ik deze ook kopen in de winter bij AH.

Mochten ze morgen een prijs weggeven voor de klant met grootste hoeveelheid aankoop van blauwe bessen, ben ik het wel.

ingrediënten

  • aardbeien
  • limoen
  • bramen
  • blauwe bessen
  • munt

bereiding

  • aardbeien en sap van 1 limoen pureren
  • puree, extra aardbeien, blauwe bessen en bramen dresseren
  • afwerken met munt

En wat met de rest aan puree? Voeg deze toe aan wat spuitwater, met extra blaadjes munt 🙂

IMG_20150610_150922Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.